Disc Jockey met discobar:

25 jaren geleden werd ik in een jeugdhuis in Oostende geïntroduceerd in de wereld van de DJ's door een maatje van me die er draaide.

Ik leerde er de kneepjes van het vak en al vlug bleek dat ik bezat over een dosis talent en muziek kennis. Snel volgden dan reeds enkele kleine feestjes en op den duur had ik iedere week wel een feestje om te draaien.

Na een tijdje kreeg ik ook de kans om al resident DJ te draaien op vrijdagavond in een danscafé in Oostende en later ook in Brugge.

Ook kreeg ik de kans om in enkele dancings te draaien maar ik was meer voor de ambiance feestjes te vinden dan in het draaien in een dancing.

Toen kreeg ik de kans van Jan Samaey van JMC Productions om ook voor hem te gaan werken en via hem heb ik de kennis en kunde verder uitgebouwd om ook aan de slag te gaan op huwelijksfeesten en diverse andere feestjes.

Toen mijn vrouwtje zwanger werd van mijn oudste dochter hadden we besloten om het drukke leven als DJ af te bouwen en uiteindelijk te stoppen om meer tijd door te brengen met het gezin.

Vorig jaar begon het terug te kriebelen en heb ik mijn oude hobby terug opgepakt en kan je me vanaf heden terug boeken voor je feestjes.